4 ägg4 dl socker4 dl vetemjöl300 g smält smör2-3 bär, jag tog rödavinbär från vår trädgård som jag hittade i frysen, det går lika bra med plommon, körsbär, vitavinbär osvRör ihop allt utom bären till en jämn smet
2 msk rödavinbärs gelé. 2 msk rödavinbär. Japp, då var höstens första gryta tillagad. Eller är det höst. Nej, det är det nog inte ännu men iallafall, jag gjorde en supergod gryta igår
250 g frysta bär, tex hallon & blåbär (jag använder djupfrysta svarta- och rödavinbär). Jag har massor av färdigplockade vinbär kvar i frysen från tidigare iår
1 msk rödavinbärs gelé. Har ni problem med att komma på goda grönsakstillbehör. Här kommer ett tips. Jag älskar kål i alla dess former och jag vill tipsa om att köra kålen i ugnen, det blir smaskens