Röda vinbär vitlök recept

Kyckling i vinsås med röda bär

Kyckling i vinsås med röda bär

rödavinbär el hallon. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt. Tillsätt vitlök, timjan, lagerblad och nejlikor
Revben med vinbär och ingefära

Revben med vinbär och ingefära

Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
Gourmetmiddag med vildsvinsfärs

Gourmetmiddag med vildsvinsfärs

Jag hade sparat rödavinbär som var litet syrliga och passade väldigt bra till. Skala och riv gul lök och vitlök
Detox-dax

Detox-dax

• C (svarta vinbär, nyponsoppa, persilja, pepparrot, gul paprika, kiwi). Vitlök. • Bioflavonoider (blomkål, björnbär, citrus, katrinplommon, nypon, svarta vinbär, druvor)
Höstgryta

Höstgryta

av rödavinbär. Häll av vattnet och pressa i en klyfta vitlök i kastrullen samt tillsätt olivolja, salt och peppar och fräs runt några minuter
Biff Yakiniku - asiatisk biff

Biff Yakiniku - asiatisk biff

Bärig smak med inslag av smultron, citrus, rödavinbär och örter. Bärig, mycket frisk smak med inslag av svarta vinbär, granatäpple, hallon och blodapelsin
Älggryta

Älggryta

Smaka av älggrytan med salt, peppar, gelé från svarta eller rödavinbär samt ev. Skala och grovhacka vitlök
Moussaka

Moussaka

Skala och hacka lök och vitlök. 2 vitlöksklyftor. Fransosen Les Fumées Blanches (22138) är torrt, bärigt och med inslag av rödavinbär, örter och blodgrape. 2 vitlöksklyftor 500 gram lammfärs eller oxfärs
Vildsvinskarré med rödvinssås

Vildsvinskarré med rödvinssås

Gelé på svarta eller rödavinbär smakar gott till, eller rödlöksmarmelad om du föredrar det. Skala och skiva potatis, palsternackor lök och vitlök tunt på mandolin
Kåldolmar med Pumpapuré och Svartavinbärsgelé

Kåldolmar med Pumpapuré och Svartavinbärsgelé

Rosta valnötterna och vitlöken lite lätt, hacka och bryn rödlöken. Vad jag minns så var de fyllda med linser, serverade med potatismos, någon sky av något slag och en svartvinbärsgelé
KYCKLING I KRÄMIG CHILI- OCH CURRYSÅS

KYCKLING I KRÄMIG CHILI- OCH CURRYSÅS

Har varit ut till villan och fixat inför villavslutningen och sen hemma gjort en aioli samt mazarintårta med parfait och vinbär och då fick jag ju förstås för mycket äggvitor över, så nu sitter jag och väntar på att pavlovan skall bli klar i ugnen

Kikärtssoppa med parmesan

Mycket fruktig smak med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, kaffe, plommon, choklad och mynta