I smaken finns örter, svarta vinbär och lite lakrits. En enkel och snabb pasta, klar på en halvtimme och ett glas rött vin, perfekt kombination för en skön kväll
Carmen är fruktigt, har inslag av svarta vinbär, viol och choklad. Till maten blev det ett gott rött vin som jag testade för första gången nämligen Carmen
Ett fruktigt, mustigt vin med mycket kryddor och smak av körsbär, vinbär och en ton av lakrits. Det blir ett recept med tillhörande vin där de spanska influenserna får möta varandra
Här är det i form av en stek som serverades till Halloweenmiddag tillsammans med en len smörsmakande pumpapuré med snabbpicklad schalottenlök och svarta vinbär
På framsidan håller plommonträdet på att vika sig för alla växande plommon – ännu gröna – och på baksidan har vinbärsbusken växt upp till himlen fylld med de svarta söt-syrliga bären
De rödavinbären mognade först och väntade in de svarta för att blandas i kastrullen för saftkok. Av de svarta vinbären gjorde jag gelé och en chokladparfait
Ikväll har vi tinat upp en bit av bottnarna och gjort en minitårta fylld med rödavinbär. Receptet, som jag ändrade lite i genom att sätta grädde ovanpå tårtan och utesluta mandeln, kommer från Elle Mat & Vin
vinbär. Blanda lök, de båda vinsorterna och olja i en bunke. Lägg i vinbären och sjud cirka 5 minuter. 5 dl rött vin. 5 dl vitt vin. 3 msk rödvinbärsgelé