När jag ändå höll på att leta recept innehållande rödavinbär hittade jag dessa chokladmuffins fyllda med rödavinbär och toppade med en philadelphiaostglasyr
Klicka ut den röda krämen över den den vita i formen. philadelphiaost. philadelphiaost. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och rödavinbär). 200 g philadelphiaost. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och rödavinbär). 200 g philadelphiaost
Häll smeten över pepparkaksbottnen och strö över röda. vinbär. Vispa samman philadelphiaost med. 600 g philadelphiaost. 2 dl frysta lingon eller rödavinbär. 600 g philadelphiaost
Jag tycker om att variera och tanken var att det skulle blivit en cheesecake med jordgubbar, hallon, körsbär och rödavinbär under rabarbergelé – men allt fanns inte i mataffären… Den blev otroligt vacker och god med hallon och körsbär
Istället för en klassisk digestivebotten har den en botten på krossade pepparkakor, och saffranssmaken och den söta, vita chokladen i smeten passar finfint ihop med de lite syrliga rödavinbären på toppen
Blanda philadelphiaost, créme fraiche, citronskal, citronsaft och florsocker. Hallon- och vinbärsgelé. Avsluta med att garnera med hallon, vinbär och citronmeliss
Som fyllning mellan dem blev det svartvinbärsmousse (som blev mer lila i färgen) och runtom hela tårtan gjorde jag vit chokladfrosting smaksatt med lime