rödavinbär. Ta grytan från värmen,och tillsätt hallon och myntablad. cm färsk ingefära. Rensa de rödavinbären, och lägg dem i en grytamed 1 dl vatten, socker och skalad ingefära. Kokaupp blandningen och låt den koka i 5–6 minuter,tills sockret är helt löst. 3, och servera omedelbart medistärningar
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de rödavinbären som föreslogs i orginalreceptet
Vinbären börjar bli klarröda på min ödetomt och snart måste jag ut och plocka. Blommorna sitter i en platt blomstam och är vita med röda ståndarknappar
halvtinade eller färska lite syrligare röda bär (lingon, rödavinbär eller hallon). Vill ni ha dem spröda väljer ni den lägre temperaturen, annars den högre temperaturen och stänger sedan av ugnen
Förut om åren har jag kokat glögg på Rödaoch Svarta Vinbäroch Lingon, de blev också mycket goda. Blåbär fanns i frysen sen i somras och en flaska Berentzen’s Apfelkorn fick jag i höstas
Till dagens frukost tog jag resten av chiapudding, blandade med blötlagt bovete, mosad banan, mandelmjölk och toppade allt med svarta vinbäroch blötlagda- och rostade solrosfrön
• Stjärnanis kan du ha i en hallon eller rödavinbärs marmelad. Koka upp vatten och bär/frukt. • Lägg i en liten bit färsk ingefära när du kokar Rabarbermarmelad
Bärig smak med inslag av smultron, citrus, rödavinbäroch örter. Bärig, mycket frisk smak med inslag av svarta vinbär, granatäpple, hallon och blodapelsin