Firar att jag är sugen på mina ”vanliga” grejer med den här smarriga mellanmålsskålen med banan, cashewnötsmör, cacaonibs, avokado, rödavinbär, honung och mandelmjölk till
Koka upp honungen i en kastrull och låt småputtra tills det blivit ljust brunt. 250 g Frysta RödaVinbär. 1 msk Honung. 0,5 dl Honung. 1 msk Honung. 0,5 dl Honung
225 g frysta tinade RödaVinbär. 2 tsk Honung eller Agave (smaka av och söta mer/mindre efter tycke). 225 g frysta tinade RödaVinbär. 2 tsk Honung eller Agave (smaka av och söta mer/mindre efter tycke)
Stöt vinbären med honung direkt i glaset så att de blir mosiga. På kvällen svalkade vi (vuxna) oss istället med den här goda drinken (som var perfekt användningsområde för rödavinbär)
Häll den rödavinbärssirapen på toppen av kakan och låt. Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Smaka av med salt, svartpeppar samt eventuellt lite flytande honung. 5 gelatinblad1 vaniljstång1 ½ dl vatten1 dl strösocker100 g färska vinbär200 g färska hallon4 dl vispgräddeGarnering
Startar dagen med en skål grekisk yoghurt, kanel, choklad- & nötblandning, rödavinbär och honung. Så gott och honungen bryter av så fint mot dom syrliga vinbären