Röda vinbär enbär recept

Kyckling med vinbär

Kyckling med vinbär

Denna kombination med syrliga rödavinbär och kyckling är helt oslagbart. Blanda saft, vatten, crème fraiche, buljong, enbär, timjan och soja i en traktörpanna
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

vinbär. Lägg i krossade enbär, timjan och lagerblad. Lägg i vinbären och sjud cirka 5 minuter. 4 st enbär. 3 msk rödvinbärsgelé
Älggryta

Älggryta

Smaka av älggrytan med salt, peppar, gelé från svarta eller rödavinbär samt ev. Tillsätt kryddor som lagerblad, krossade enbär, svartpeppar samt salt

Vinbärslikör, röd och frisk

Krossa enbären en aning och lägg i dem tillsammans med vinbärsbladen. 750 g färska rödavinbär. 4 enbär. 4 vinbärsblad
Lättlagad kycklingrätt

Lättlagad kycklingrätt

Rödavinbär. Garnera med färsk timjan och vinbär. Blanda saft, vatten, creme fraiche, grädde, hönsbuljong, enbär, timjan och soja i stekpannan
Viltgryta på Kyckling

Viltgryta på Kyckling

rödavinbär för dekoration. med färsk timjan och vinbär. Blanda Saften, Vatten, C Fraiche, Buljong, Enbär, Timjan och Soya i en vid gryta eller traktörpanna
Viltgryta på kyckling

Viltgryta på kyckling

vinbärröda. med färsk timjan och vinbär. Blanda saft, vatten, crème fraiche, buljongtärning, enbär, timjan och soja i en traktör panna

Sensommargryta med enbär & rosmarin

Skär purjolöken i skivor och rör ner den i grytan tillsammans med krossade enbär, créme fraiche, svartvinbärssaft, kycklingbuljong och den hela rosmarinkvisten

Stenshagens viltgryta

Servera med kokt eller pressad potatis och gelé, gärna svarta vinbär. 1-2 tsk krossade enbär. 2-3 röda paprikor

Kycklinggryta med viltsmak

rödavinbär till dekoration. 1/2dl koncentrerad svartvinbärssaft. 5 krossade enbär. Dela fileerna i bitar. Stek dem i en stekpanna ca 10 min på varje sida

Viltsmakande majskycklingpanna

fruktigt, syltigt, svarta vinbär, gräs, vanilj. Lägg tillbaka kyckling och fläsk, lägg i timjan och enbär

Kycklinggryta med rosmarin

KYCKLINGGRYTA MED ROSMARINLitet vinbärssaft och några enbär förstärker den rika, mustiga smaken. Toppa grytan med svamp och vinbär inför serveringen