Garnera med vinbärsklasar och blad om du har tillgång till det. Den här tårtan är verkligen superenkel att göra och de knäckiga söta bottnarna passar perfekt till syrligheten hos de rödavinbären
) En kul dekoration och extra färgklick är de små jello-kuberna gjorda av rödavinbär. Lägg gelatinbladen i blöt och lägg sedan i de mjuka bladen, urkramade, i saften
min rödavinbär på stam har redan fullt med stora vinbärskart, krusbären på stam har också kart, den ena blåbärsbusken blommar för fullt och hallonen och lingonen har början till blomknoppar
Rödavinbär och timjan. Svarta vinbär med några späda blad från busken. Frys gärna in olika bär och blad från örter i istärningar, det ser fräscht ut i glas och kanna
Jag tycker om att variera och tanken var att det skulle blivit en cheesecake med jordgubbar, hallon, körsbär och rödavinbär under rabarbergelé – men allt fanns inte i mataffären… Den blev otroligt vacker och god med hallon och körsbär
Testa att kålbladen är mjuka med en provsticka eller gaffel. Vad jag minns så var de fyllda med linser, serverade med potatismos, någon sky av något slag och en svartvinbärsgelé
Toppa med jordgubbar och rödavinbär. blad gelatin. rödavinbär. blad gelatin. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Ta upp och krama ur gelatinbladen, och lägg dem i en kastrull tillsammans med 1 tsk limesaft. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Avsluta med att garnera med hallon, vinbär och citronmeliss. Hallon- och vinbärsgelé. Krama ur gelatinbladet (2 blad per sats) och låt det smälta i saften. 2 g gelatinblad, blötlagt. 2 dl färska rödavinbär. 4 kvistar färska rödavinbär
Kvällen började med en jordärtsskockssoppa som hälldes på dekorerade tallrikar bestående av rökt lax, strimlad rödkål, blomkål,dill, krasse och kryddade brödsmulor ackompanjerat med Piper Heidsecks röda Champagne