Av röda vinbär kan man göra denna goda curd. 450 g repade röda vinbär. 450 g repade röda vinbär. Nu är det bärtider igen och det är dags för att safta och sylta och allt vad det innebär, vilket är ju hur härligt som helst
6 dl röda vinbär. 6 dl röda vinbär. Liksom förra året finns det mängder med vinbär på vår gård och det verkar inte vara så många som är intresserade av dessa
Det blev så gott, en härlig sötsur smak på den och dessutom en ljuvlig rosa rödfärg. Hej. Så kom första regnet på semestern precis, det är bara lite lätt duggregn så jag ska inte klaga
Rör ihop yoghurt, mjölk, havregryn, chiafrön, vinbärscurd och vaniljpulver i en skål. Denna gång serverade jag den med röda- och svarta vinbär som var sådär riktigt syrliga och goda
Godmorgon. Är hemma i Jönköping just nu, ska möta upp några vänner för lunch om några timmar. Igår drog jag och några kompisar på roadtrip till Lidköping för att hälsa på fler kompisar
Jag lagade här om dagen egen rödvinbärscurd. Istället för att använda citronskal och saft så kokade jag ihop röda vinbär, lite vatten, citronsaft och lite rivet citronskal
Här har vi ju ett rött bär & jag vill bevara så mycket jag kan av den härliga röda färgen så då kör vi på bara gulor här & stärker den med lite maizenamjöl
Sötsyrlig vinbärscurd på röda vinbär – perfekt till bakverk eller frukostsmörgåsen. Idag bjuder jag på ett recept på en ljuvlig vinbärscurd gjord på röda vinbär