250 g spetskålshuvud. 5 st röd chili. 5 dl cashewnötter naturella 250 g glasnudlar 3 st kycklingfiléer 450 gram 250 g spetskålshuvud 1 st morot 3 st salladslökar 1 st mango 0. 5 st röd chili 1 msk lime saften 1 msk sesamolja 1 tsk fisksås 1 msk socker 2
Stek köttfärsen och krydda, hacka lök och vitlök och paprika i små bitar och strimla spetskålen. 1 röd paprika. 4-5 dl spetskål. 1 röd paprika. 4-5 dl spetskål
Klyftpotatis och stekt spetskål med chili och vitlök passar suveränt till de mustiga ribsen. Spetskål. 1/2 spetskål. 1 röd chilipeppar. Skär spetskålen i 2 cm breda skivor, skär chilipeppar och vitlök i skivor, stek i olja några minuter, spetskålen ska ha spänst kvar. 1/2 spetskål. 1 röd chilipeppar
Har ni testat att ugnsrosta spetskål. Stek oxfilén 4-5 minuter per sida, beroende på tjocklek och hur röd du föredrar köttbiten. 1 spetskålshuvud. 1 spetskålshuvud