Rödris är väldigt populär, men brukar oftast göras på olika vis. Börja med att tvätta riset noga. Häll i all passerad tomat och kokande vatten så att det täcker riset med ett par centimeter
300-400g quornbitar25g saltat smör4msk olivolja2 hackade vitlöksklyftor250g rött ris5dl grönsaksbuljong3 purjolökar (den vita delen i 5cm bitar och det gröna i tunna skivor)1,5dl fylligt vitt vin2msk vit balsamvinägerCa 1msk torkad dragonSalt och pepparHetta upp hälften av smöret och olja i en gryta och lägg sedan i vitlöken och riset. 250g rött ris
Med ljuset kommer salladssuget och denna kycklingsallad med rött ris (som för övrigt är min favorit), päron, getost, tranbär och valnötter skulle inte sitta fel nu
Köpte för första gången rött ris och det var jättegott, kryddigt o smakrikt. Köpte för första gången rött ris och det var jättegott, kryddigt o smakrikt
Blanda riset med päronklyftor, getost, rucola, granatäpple och nötter. rött ris. Lägg ris, vatten och salt i en kastrull och sjud under lock tills riset mjuknat, cirka 40 minuter
½ hackad röd chili. När riset och kycklingen är klar är det bara att lägga upp och servera med sataysåsen och en sallad med machésallad, avokado och hampafrön