Figurmarcipan finns i färgerna gul, grön, röd, vit, svart, rosa eller ljusblå och med dem kan du forma figurer, blommor eller bokstäver att dekorera tårtan med
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
1/2 -1 röd paprika. Krydda kycklingfiléerna med piffi och vitlökspulver. Stek dem i margarin. När de fått fin färg och känns mjuka lägg de i en ugnfast form
//Matilda Smulpajskladdkaka med vaniljkräm och röda vinbär. Jag använde röda vinbär från min egna vinbärsbuske som bara dignar av röda bär i år, men förstås går det lika bra med ditt favoritbär
Sataysåsen smakar precis som en krämig jordnötssås, inte riktigt som i Thailand – men näringsinnehållet är antagligen något bättre än den som vanligtvis brukar komma ut badande i olja
Vispa till en slät kräm och tillsätt espresson. Häll krämen över tartlettskalet och låt det svalna. 1 ask röda vinbär och eventuellt lite bladguld till dekoration