Fyll den med stenbitsrom och garnera med hälften av den hackade dillen och rödlök. 1 msk röd stenbitsrom. 1 liten rödlök, finskivad. 1 matjesfilé 1 msk röd stenbitsrom 1 liten rödlök, finskivad 2 msk hackad dill 2 msk keso 1 liten kokt potatis
Sour cream & onion stjärnor med creme fraiche, svart kaviar och rödlök är det ultimata drinktilltugget innan middag eller på kvällen till ett glas mousserande
Sour cream & onion stjärnor med creme fraiche, svart kaviar och rödlök är det ultimata drinktilltugget innan middag eller på kvällen till ett glas mousserande
Bred över rödkaviar och garnera med dill och citronskivor. Fyllning5 gelatinblad250 g rökt lax1 gul lök2,5 dl mellangrädde500 g mager kesella2 dl lätt cream fraiche2 msk saft från citron0,5 kruka dillsaltpepparGarnering2 burkar rödkaviar0,5 kruka dill1 citronGör såhär
Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. 2 paprikor gul och röd. 6 msk kaviar
eller rödkaviar. Fisken panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Doppa först fileerna i en tallrik med mjöl, sedan i uppvispade ägg och sist vänder du dem i en tallrik med ströbröd