Emma-Lous chili con carne – med röda kidneybönor. Häll över färs och lök till en stor kastrull och tillsätt paprikatärningar, tomatkross, tomatpuré samt chili, salta och peppra lätt
Krydda med chili samt smaka av med salt och peppar. 400 gram röda kidneybönor, sköljda och avrunna. 1 krm chilipulver. 400 gram röda kidneybönor, sköljda och avrunna. 1 krm chilipulver
När jag, en lördag, var sugen på krabbtartelette så var jag inte sugen på Mary Berry’s smakkombination (även om den låter riktigt god, jag var bara inte på humör just den dagen) men använde hennes recept på deg och smaksatte sedan fyllningen med lime, röd chilli och gräslök
Jag gjorde en köttfärsgryta med kokosmjölk och färskt rödchili i. köttfärs, gul lök, grönsaksbuljong, salt, peppar, thaikrydda, kokosmjölk, lite matgrädde och lite vatten, 2 gula skivade paprikor, en färsk rödchili som jag hackar i små bitar, lite purjolök och några morötter som jag skär i bitar
Oj, så mumsig denna chili con carne blev. 1 rödlök. 1 röd paprika. 1 rödlök 1 röd paprika. Barnen tyckte den var lite för kryddstark så nästa gång ska jag inte ta lika mycket cayennepeppar