Den där härliga mixen av citrus och röda bär som är den röda apelsinens signum och så det lilla unset bitterhet från aperitifen … Mina smaklökar dansade rumba i pur förtjusning
Campari). 1 del söt röd vermouth. Häll ingredienserna i en shaker tillsammans med is. Skaka väl. Lägg några nya isbitar och en tunn skiva apelsin i ett old fashioned-glas
Jag minns fortfarande att jag från någon anonym fick en röd nejlika av någon med meddelandet. 2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt. (1 röd grapefrukt). 2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt
Lika delar gin, campari och röd vermouth. Kaffeinfuserad campari. Använd camparin till drinken. tequila) 3 cl campari (infuserad med kaffebönor) 3 cl röd vermouth 1 msk frotheeGör så här. Häll ned 1 msk kaffebönor i en sifon med 1 dl campari. 3 cl campari. 3 cl röd vermouth
2 cl campari. Is i shakern, häll ner alla ingredienser och shaka i några sekunder. Häll upp i ett highball-glas med 2-3 iskuber i, garnera med en apelsinskiva
kaviar av röd vermouth (gjord med agar agar). Ha ned gin, Campari och en rosmarinkvist i en sifon. Garnera med ny fräsch rosmarin, limeklyftan och kaviar av röd vermouth