Anpan, en "bulle" fylld med anko (Rödbönpasta) är ännu en av de mest populära "bullarna" i japan. Vanligast i Anpan är nog att man har koshian i dom, alltså en helt slät rödbönpasta
4 st röda eller gula parikor skurna i bitar. 200 gram svart bönpasta. Koka pastan enlig anvisning jag tog 200 gram svart bönpasta. 4 st röda eller gula parikor skurna i bitar. 200 gram svart bönpasta
Har ni testat bönpasta. -) Jag brukar köra på Risentas bönpasta. Den här gången gjorde jag en laxpastasås så då passade det ju perfa med en bönpasta till mig, dom andra fick vanliga tagliatelle
Nu har jag testat en bönpasta igen. -) Förra gången berättade jag ju om en svart bönpasta som jag fick av min kompis men när jag var och handlade häromdagen så hittade jag den här bönpastan från Risenta som jag ju var tvungen att testa