Vispa det rumstempererade smöret med råsocker tills det börjar bli fluffigt. De har en botten av kladdig choklad som möts av en mjuk maräng med små salta pistagenötsbitar och ett lite knäckigt skal
Blanda bären med råsocker och citronskal. Grovhacka maränger och nötter. Garnera med maränger, pistagenötter och myntablad 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt. 16 st maränger
Maränger. Klicka ut marängsmeten på en plåt täckt med bakplåtspapper. Garnera yoghurtmoussen med clementinklyftor i bitar och servera med maränger till
HallonmousseFramställ en italiensk maräng enligt recept. Blandas med resten av hallonpurén, tillsätt sedan chokladblandningen, italienska marängen samt den lättvispade grädden till en mousse
Den här marängtårtan är min kära mormors klassiker, och den är älskad av alla. Maräng. Maräng. Bred grädden över marängen och toppa med jordgubbar och riven lime