Rårörda svartvinbärssaft recept

Rårörd svartvinbärssaft

Rårörd svartvinbärssaft

Rensa och skölj bären. Mal eller stöt dem med en potatisstöt. Lägg i ett lämpligt kärl och och slå på vattnet som blandats med citronsyran och rör om
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Till rårörda lingon och potatis var det iaf riktigt nice. 1/2 dl koncentrerad bra svartvinbärssaft. 1/2 dl koncentrerad bra svartvinbärssaft
Porterkokta oxrullader

Porterkokta oxrullader

Servera med potatismos, sallad och rårörda lingon eller gelé. Rårörda lingon. 1 dl outspädd svartvinbärssaft
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Rårörda lingon. svartvinbärssaft eller gelé (kan uteslutas). Rör ner soja, svartvinbärssaft och kryddor. svartvinbärssaft eller gelé (kan uteslutas)
Söndags stek

Söndags stek

Nötstek, potatiskaka , grönpepparsås och rårörda lingon. ½ dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 vitlöksklyfta ½ dl koncentrerad svartvinbärssaft
Älggryta med kantareller

Älggryta med kantareller

Servera med kokt potatis eller potatispuré och rårörda lingon. ½ dl svartvinbärssaft. Servera grytan med nykokt potatis och rårörda lingon

Älgskav med skogens guld och potatis

Skala och riv morötterna grovt och blanda i rårörda lingon. Blanda i crème fraichen och smaksätt med svartvinbärssaft koncentrat, salt och peppar

Porterkokta oxrulader

Servera med potatismos, sallad och rårörda lingon eller gelé. rårörda lingon eller gelé. 1 dl outspädd svartvinbärssaft

Rårörd svartvinbärssaft och eftersaft

Så här minns jag att mamma Agda gjorde rårörd svartvinbärssaft till pappa Paul. Han ville alltid att det skulle finnas i frysen att ta fram för att kurera sig med

Skysås - Så lyckas du!

juice (bra till sötsur sås) Rårörda lingon (mustig, fyllig, ett säkert kort till husmanskost) Honung (söt) Senap (sälta och fyllighet av ättikan) Harissa el

Porterstekta oxrullader

Rårörda lingon. 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft. - Lägg köttskivorna på ett skärbräde. - Skala och finhacka löken

Läcker hallonpaj med fromage

Rör samman färskost, youghurt och svartvinbärssaft till en jämn kräm. 2 msk koncentrerad svartvinbärssaft