Rårörda rabarber recept

Rårörd rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft

Lägg rabarbern i en ren hink och varva dem med citronerna. 3 kg rabarber. Tvätta rabarbern och skär den i ½-1 cm bitar utan att skala dem. 3 kg rabarber
Rårörd rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft

Mina rabarber hade växt sig rätt stadiga över sommaren, så det kunde bli en sats rårörd rabarbersaft
Rårörd Rabarbersaft

Rårörd Rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft är nog den godaste saften. Perfekt om man har mycket rabarber och det hade Martins mamma som ringde i veckan och frågade om jag ville ha
Rårörd Rabarbersaft

Rårörd Rabarbersaft

Lägg rabarbern i en ren hink och varva dem med citronerna. 3 kg rabarber. Tvätta rabarbern och skär den i ½-1 cm bitar utan att skala dem. 3 kg rabarber
Rårörd Rabarbersaft

Rårörd Rabarbersaft

Makalöst god rabarbersaft är detta när den är rårörd och enkel. Fyll på med vatten så det täcker rabarberna
Rårörd rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft är väldigt gott. Det är läskande och väldigt somrigt med rabarbersaft. Fyll på med vatten så det täcker rabarberna
Rårörd rabarbersaft

Rårörd rabarbersaft

Supergod rabarbersaft är detta receptet. I år fick jag massa egna rabarber och det bara växer och växer i landet
Rårörd Rabarbersaft

Rårörd Rabarbersaft

Lägg rabarbern i en ren hink och varva dem med citronerna. 3 kg rabarber. Tvätta rabarbern och skär den i ½-1 cm bitar utan att skala dem. 3 kg rabarber
Rabarberpaj med havregryn och kardemumma

Rabarberpaj med havregryn och kardemumma

Men, som vi skrev på Instagram, "när livet ger dig rabarber - gör paj". påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
Vit kladdkaka med rabarberkompott

Vit kladdkaka med rabarberkompott

och lite rårörda jordgubbar på toppen är det nog ingen som mår dåligt av J. Servera med rabarberkompott och lättslagen grädde
Rabarber- och hallonsylt med chiafrön

Rabarber- och hallonsylt med chiafrön

Eftersom rabarber inte är så lätta att råröra och det är högsäsong för rabarber, valde jag att göra en rabarbersylt med vanilj och hallon i och kokade då samman rabarber och hallon till en konsistens som påminde om den hos rårörda bär