Rågsikt smör sirap frukostbullar recept

Frukostbullar med grahamsmjöl

Frukostbullar med grahamsmjöl

Blanda i övriga ingredienser (smöret ska vara mjukt) och arbeta till en smidig deg. 3 dl rågsikt. 1 dl mörk sirap. 100 g smör
Anitas smörgåsbullar

Anitas smörgåsbullar

Grova mustiga frukostbullar. Anledningen till varför de kallas "Anitas smörgåsbullar" är för att mamma fick receptet av en väninnna vid namn Anita för många år sedan, så så var det med det
Russinbullar

Russinbullar

Tillsätt resten av mjölken, öl, smält smör och sirap. Goda frukostbullar med extra smak av öl. 50 g smält smör. 2 msk sirap. ca 15 dl rågsikt. 50 g smält smör. 2 msk sirap. ca 15 dl rågsikt
Godaste frukostbullarna,  i olika skepnad!

Godaste frukostbullarna, i olika skepnad!

Blanda torrjäst och rågsikt i en bunke och häll ner i degvätskan, tillsätt ättika och börja knåda.  I lördags bakade jag riktigt goda frukostbullar
Havregrynspåsen

Havregrynspåsen

Jag bakade dem med ekologiskt smör och de blev godare än någonsin. Sen gjorde jag kalljästa frukostbullar
Rågbräck II

Rågbräck II

Tillsätt sirap, salt och nästan allt mjölet, spara lite vetemjöl till utbakningen. Jag bakade ut halva degen till rågbräcken som frukostbullar, det gick utmärkt

Frukostbullar

Tillsätt salt,sirap och rågsikten. Smält margarinet/smöret. 50 g margarin eller smör. 1/2 msk mörk sirap. 16-17 dl rågsikt

Frukostbullar med keso och solrosfrö

Hittade receptet ur boken ”Mitt bästa recept ur Allt om Mat” Brödet innehåller både rågsikt och grahamsmjöl, keso och solrosfrö

Frukostbullar med keso och solroskärnor

Frukostbullar med keso och solroskärnor 50 gram jäst 50 gram smör 5 dl mjölk 200 gram keso 1 msk ljus sirap 1 tsk salt 1/2 dl solroskärnor 3 dl rågsikt 3dl grahamsmjöl ca 6 dl vetemjöl 1 ägg solroskärnor pumpafrön Gör så här. 50 gram smör. 1 msk ljus sirap. 3 dl rågsikt

Skräddkakor

 Tillsätt sirap, salt, brödkryddor och rågsikt. 50 g smör eller margarin. 2 msk mörk brödsirap. 9 dl rågsikt

Rågbräck II

 Tillsätt sirap, salt och nästan allt mjölet, spara lite vetemjöl till utbakningen. Jag bakade ut halva degen till rågbräcken som frukostbullar, det gick utmärkt

Kejsarbullar

 Tillsätt resten av mjölken, rumsvarmt smör i klickar, salt, sirap, rågsikt och nästan allt vetemjöl, och arbeta till en smidig deg