Byter dock ut en del av rågsikten mot grovt rågmjöl vilket ger ett lite grövre bröd som jag gillar. 5 msk malen kardemumma. 9 dl rågsikt. 5 msk malen kardemumma. 9 dl rågsikt
5 g malen kardemumma. 150 g Kungsörnen Rågsikt. 1. Väg upp alla ingredienser, smula ner jäst och arbeta degen i en degblandare/hushållsassistent i ca 12-13 minuter på lägsta hastighet
Jag fick lust att baka, så det blev först lite Morotsbröd och sen även Päronmuffins med kardemumma. Dela päronet i bitar (storlek efter smak) och blanda med kanel, socker och kardemumma
16-18 dl mjöl (hälften vetemjöl/rågsikt). 16-18 dl mjöl (hälften vetemjöl/rågsikt). Hade satt en surdegsgrund på tillväxt för 4 dagar sen men några ovälkommna gäster hade flyttat in under natten så det blev inget surdegsbröd som det var tänkt