Koka upp och tillsätt vinäger och fond. Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Koka upp på nytt och tillsätt soja, honung, oxfond, och balsamvinäger. Som tur är har vi en snäll granne, som ibland presentar oss med en älgstek, älgfärs eller kanske en rådjursstek
Jag använde rådjurskött som jag hade i frysen i brist på högrev. Dra i lite vinäger, senap samt sirap. Du behöver1 kg högrev (fuskade lite och använde rådjur)2 st gula lökar2 msk ister, gåsfett eller smör. 1 msk vinäger1 msk senap. 1 msk vinäger
Lägg i fond, vinäger och örter och håll på vinet. 800 g grytbitar av viltkött (älg, rådjur eller hjort. 3 msk balsamvinäger. 3 800 g grytbitar av viltkött (älg, rådjur eller hjort. 3 msk balsamvinäger
Jag köpte lite lufttorkad skinka och sen skar jag upp en bit rökt rådjur som jag hade i frysen men det går ju bra med vilka skinksorter eller korvar som helst