4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Marinerad viltgryta med svamp och ädelost. Tillsätt marinaden med allt grönt och fonden. Tillsätt ädelosten, grädde, soja och gelé och red av sedan med maizena mjöl om det behövs
hjort rådjur. Tillsätt kantareller, smulad ädelost, grädde, soja och svartvinbärsgelé i grytan. Slå över marinaden med rotfrukterna och tillsätt därefter viltbuljongen