När den är klar så smaka till den med dragon, salt och peppar. Just idag provar vi rådjur som fick gotta sig i ugnen på 125 grader och tills den når 56 grader
Ölprovning med korv, pilgrimsmusslor, rådjur och marängbakelse stod på menyn, gissa om vi var mätta och oerhört belåtna när vi rullade hem med tåget senare på natten
Finhacka löken o fräs i smör tillsammans med de finhackade persiljestjälkarna tillsätt de grovkrossade grönpepparn, slå på vatten och grädde koka upp med lite maizena löst i lite vatten krydda med dragon o låt såsen sjuda sakta 5 minuter salta efter smak, lägg i biffarna så dem får puttra lite i såsen. 500 gr viltfärs älg eller rådjur (även nöt färs). 1 tsk torkad dragon
Det grillades rådjur som serverades tillsammans med färskpotatis och champinjonsås, och sen spelade vi spel resten av kvällen och snackade och skrattade en massa
Två - tre rapphöns och en äldre fasan pressas där genom en sil, ett dussin matrovor får sakta mjukna i sin ler-marmité i ugnen, rådjur och fårhjärna, biffstek och ostron, hela den zoologiska världen rullar där sitt matsmältningsöde till mötes, medan kastanjepurétårtan står och väntar under sin chokladglasyr