OBS lax som ska ätas rå ska frysas in i minst 48 timmar innan förtäring, så köp den några dagar innan och lägg i frysen. 250 g rå lax (frusen minst 48). 250 g rå lax (frusen minst 48)
Nya brickor och råfisk. Efter att jag provat hela halva affärens solglasögon och höll fast i ett par pilotisar som jag plockade från hyllan efter 1 sekund, blev det till sist dessa
Jag använde råa räkor och hälleflundra, skall du göra det så se till att dom är MSC-märkta. En krydda som jag stötte på flera gånger var piri-piri som användes till såväl kött som fisk
Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma
Den är naturligt låg i fett, natrium och är helt fri från socker, mejeriprodukter och gluten. Eftersom den är fri från animalier används den ofta som parmesan av veganer
Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå i mitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör. Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
Det tråkiga är att så många fiskarter är hotade av överfiske vilket påverkar hela havets ekosystem. Om du köpt råa tigerräkor som jag så förbered dem på detta vis när såsen kokar ihop