Räklåda Bryt av och kasta nedersta biten på sparrisen. Lägg kokt ris i botten på en smord ugnsform. Lägg på purjolöksfräs, sparris och räkor och blanda det lätt med risetHemmets Journal
Räklåda Ingredienser 2 dl ris , kokt 1 kg räkor , med skal Sås 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 dl crème fraiche 1 dl mjölk , 1-1,5 1 msk currypasta , röd, 1-2 1 odefinierad peppar 1 odefinierad citron(er) , saften 0,5 dl timjan , hackad 1 st äggula(or) Köp receptet www.tasteline.com
Ris- och räklåda Mät upp ris för det antal personer rätten lagas till. Koka riset i köttbuljongen. Bred ut såsen ovanpå risetMatklubben.nu
Knaprig räklåda 4 dl Ris. Bottna en ugnsform med de skivade äggen. Strö på räkorna och denfinklippta dillen. Fördela stuvningen över innehållet i formen receptidag.se
Räklåda med ris Koka riset enl anvisning och låt det sedan få kallna. Blanda försiktigt ner alltihop i det kokta och avsvalnade risetMatklubben.nu
Räklåda Smörj en ugnsform med lite matfett, lägg i riset. Häll på räkor, champinjoner och eventuellt sparris. 5 dl kokt ris. Eventuellt 1 burk sparrisMatklubben.nu
Ris- och räklåda Mät upp riset till det antal personer riset lagas till. Koka riset med buljongtärningen. Bred ut såsen ovanpå risetMatklubben.nu