Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
Till förrätt kan man gärna göra något med fisk eller skaldjur som också är nordiskt och är i säsong under vintern, exempelvis gravade laxrullader med örtcréme (recept kommer så småningom), halstrade pilgrimsmusslor eller en räkcocktail
Finhacka lök och vitlök. Här kommer lite recept till er om ni vill servera era gäster en god trerätters Tips på lite mingel •PAIN RICHE MED RÖD PESTO • HJORTRULLE •SMÖRDEGSSNURROR MED FETA & SPENAT Ingredienser1 pkt fryst smördeg250 gram fryst bladspenat300 gram fetaost1 schalottenlök2 st vitlöksklygtorSaltSvartpepparÄgg Gör såhärSätt ugnen på 200 grader. 2 st vitlöksklygtor
Salta, peppra och pressa på vitlök. Thailändsk räkcocktail, 2 pers. 1 klyfta vitlök. Ärtskott som är alldeles nyskördade är mycket godare, krispigare och sötare än dem man köper i butik Thailändsk räkcocktail, 2 pers