Skala och hacka rödlöken. 1 rödlök. Dela avokadorna och ta ut kärnan. Skala dem och skär i mindre bitar. Skala gurkan och ta bort kärnhuset i den med hjälp av en liten sked
6 ca 300 g skalade räkor 1 stor rödlök 1 1/2 dl torrt, mousserande vin 200 g färskost 2 stora, mogna avokador 1/2 vitlöksklyfta 2 tsk färskpressad limejuice 1 burk svart kaviar (à 75 g) limeklyftor till garnering salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda dem i en skål med räkor, hackad koriander och finhackad chili och rödlök. Några dagar senare var jag fruktansvärt osugen på att laga mat, men en måste liksom äta – det var då det var så finfint att kunna slänga ihop en snabb räkcocktail med den burken som blev kvar
Räkcocktail med asiatisk touch. Blanda rödlök, dill, gräddfil, kesella. rödlök. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar
Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
tycker du äpple är för sött kan du byta det mot finhackad rödlök som också blir gott. TILLTUGG # 1 – het räkcocktail (5 st). 1 liten rödlök. 1/2 lime 1 liten rödlök
Räkcocktail. Små söta räkcocktails i små genomskinliga plastglas och en mini plast gaffel i varje, som topping på cocktailen min hemmagjorda Rhode island-sås