Fördela räkcocktailen i sex portionsformar eller glas. Smaka av med salt. Pressa över saften från 1-1,5 lime (beroende på limens storlek) och rör även ner 1,5 msk rapsolja. 1-1,5 lime
Dekorera med en bit lime eller ärtskott. Smaka av med salt och peppar. Riv limeskalet. Toppa med räkorna. Mixa mangon och pressa i saften från limen, rör i limeskalet
limen och olivolja. Räkcocktailmed pepparrotsmajo och wasabirom. Så vad passar väl bättre än att jag delar med mig av tre nya recept som jag varmt kan rekommendera till nyår
På nyåsafton bjöd jag på den här fräscha förrätten med hetta. Dressingen blir riktigt het så man behöver inte mycket men med det syrliga blir det riktigt gott
Rör ihop olivolja, lime och apelsinsaft. Vad sägs om en smarrig, syrlig Räkcocktail till fredagsmyset. Saft från 1/2 lime. Garnera med ärtskott Ingredienser 3-4 port