4 Räkcocktail 2 ägg 8 gröna sparrisar 1 tomat 1/4 litet isbergssalladshuvud 1 dl frysta ärter 2 dl handskalade räkor (väl avrunna om det är lakeräkor) Rhode islandsås 1 dl majonnäs 1/2 dl gräddfil 2 msk chilisås ev 1 cl cognac salt och svartpeppar Till garnering dill 1 citron Till servering rostat bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda ihop majonnäs med pepparroten och smaka av med. Räkcocktail med pepparrotsmajo och wasabirom. toppa med en klick pepparrotsmajonnäs och wasabirom
Blanda allt med 40g löjrom cream fresh/majonnäs och färsk-örterna och vitpepparn, ställ i kylen (givetvis så utvecklas smakerna om det får stå i kylen över natten). 2 msk majonnäs
En given förrätt var då en klassisk räkcocktail med Rhode islandsås. 2 dl majonnäs, gärna hemlagad majonnäs. Relaterade 2 dl majonnäs, gärna hemlagad majonnäs
Blanda majonnäs och ketchup i en skål. Klassisk räkcocktail, 4 portioner. 1 dl Hellman’s majonnäs. En kväll hemma i Skåne ville jag göra langos, något jag inte lagat mer än en gång tidigare för en sisådär 10 år sedan i Lund (recept kommer)
Räkcocktail. Majonnäs. Små söta räkcocktails i små genomskinliga plastglas och en mini plast gaffel i varje, som topping på cocktailen min hemmagjorda Rhode island-sås