Lägg på avokadon med löjromen där avokadokärnan satt. Garnera med limeklyfta, färsk-örterna och sparris, slutligen toppa löjromen med ett par strån limeskal
Till Räkcocktailen. Sedan gick vi på räkcocktailen, ungefär så här gjorde vi. 150 gram löjrom eller liknande röd kaviar. Till räkcocktailen passar en Kloster Eberbach Riesling Kabinett utmärkt (5810 på bolaget). 150 gram löjrom eller liknande röd kaviar
Till Räkcocktailen. Sedan gick vi på räkcocktailen, ungefär så här gjorde vi. 150 gram löjrom eller liknande röd kaviar. Till räkcocktailen passar en Kloster Eberbach Riesling Kabinett utmärkt (5810 på bolaget). 150 gram löjrom eller liknande röd kaviar
Fördela röran i serveringsglas och dekorera med kräftstjärtar, dill och löjrom. 12 st kräftstjärtar4 msk löjrom4 st dillvippar4 skivor toast4 citronklyftorGör så här