Räkcocktail gröna ärtor recept

Räkcocktail

Räkcocktail

Varva ärtor och grönsaker. Räkcocktail (4 portioner). 4 msk grönaärtor. 4 msk grönaärtor. En supergod förrätt med smaker från 70 talet
Rhode Island sås till räkcocktail och räksallad

Rhode Island sås till räkcocktail och räksallad

Till cocktailen så tog jag räkor, grönaärtor, majs, tärnat grönt äpple, tärnad gurka, tärnad röd paprika och tärnat tomatkött (jag tog bort kärnorna och tärnade ner köttet bara)

Prinsbröllop

Halstrad Pilgrimsmussla i champagnesås trängdes med räkcocktail, rårakor med rom, rödbeta med brynt remoulad och rubiner, crème ninon, gaspachoshot och kantarellbruschetta
Räkcocktail

Räkcocktail

Blanda samman lök, gurka, nektarin och ärtor. 1 dl grönaärtor. Skiva salladslök, tärna gurka och nektarin

Räkcocktail med hemgjord Rhode Island

På ett receptkort i ett plastkartotek får den förstås få att jubla, men med färska smögenräkor, en hemgjord Rhode Island och avsaknad av grönaärtor kan det bli riktigt trevligt

Räkcocktail

Förväll ärtorna i kokande saltat vatten, låt dem rinna av och svalna. 1 dl gröna ärter. Lägg de frysta räkorna på en tallrik och strö lite grovsalt över

Räkcocktail

små gröna. lägg räkor, tomat och ärtor ovanpå. 1 dl ärtor. Skala räkorna. Skär ägg och tomat i klyftor. Skölj och torka salladen