150 g frystmango i tärningar. Dela avokadorna och ta ut kärnan. Skala dem och skär i mindre bitar. Skala gurkan och ta bort kärnhuset i den med hjälp av en liten sked
Mixa mangon och pressa i saften från limen, rör i limeskalet. Fördela hälften av mangopurén i 8 små glas, strö över den strimlade paprikan och fyll på med resten av mangopurén. 2 mango eller ett paket frystmango
Till förrätt blev det en syrlig räkcocktail. 500 g frysta jordgubbar. Den gör du genom att blanda 1 paket mango i bitar (som tinats), 100 g hackade räckor, 1 burk musslor i vatten (hackade), 1 pressad vitlöksklyfta, saft och skal från 1/2 lime, 1 dl hackad bladpersilja, chiliflakes, salt och svartpeppar. ♥ 500 g frysta jordgubbar. 1 paket mango i bitar
Laxterrin med tillhörande gräslökssås, räkcocktail med mangopuré, ädelostcheesecake dekorerad med kräftstjärtar, rödlök och dill och så en chokladkräm med björnbär till dessert
Jag bestämde mig till slut för att göra räkcocktail, kruxet var ju att jag och en av de andra deltagarna är inte så förtjust i räkor, men då ersatte jag räkor med prosciutto i våra förrätter