Räkcocktail fryst mango recept

Räkcocktail med avokado- och mangosalsa

Räkcocktail med avokado- och mangosalsa

150 g frystmango i tärningar. Dela avokadorna och ta ut kärnan. Skala dem och skär i mindre bitar. Skala gurkan och ta bort kärnhuset i den med hjälp av en liten sked
Färgsprakande räkcocktail

Färgsprakande räkcocktail

Mixa mangon och pressa i saften från limen, rör i limeskalet. Fördela hälften av mangopurén i 8 små glas, strö över den strimlade paprikan och fyll på med resten av mangopurén. 2 mango eller ett paket frystmango

Lite asiatisk inriktning på middagen

Till förrätt blev det en syrlig räkcocktail. 500 g frysta jordgubbar. Den gör du genom att blanda 1 paket mango i bitar (som tinats), 100 g hackade räckor, 1 burk musslor i vatten (hackade), 1 pressad vitlöksklyfta, saft och skal från 1/2 lime, 1 dl hackad bladpersilja, chiliflakes, salt och svartpeppar. ♥ 500 g frysta jordgubbar. 1 paket mango i bitar
Sensommarbuffé på bryggan

Sensommarbuffé på bryggan

Laxterrin med tillhörande gräslökssås, räkcocktail med mangopuré, ädelostcheesecake dekorerad med kräftstjärtar, rödlök och dill och så en chokladkräm med björnbär till dessert
Räkcocktail toppad med avokadokräm.

Räkcocktail toppad med avokadokräm.

Avocado, mango, gurka i tärningar. Denna fräscha räkcocktail består även av en god vinägrett och toppas med en smakrik och fyllig avokadokräm
Frisk räkcocktail

Frisk räkcocktail

Speciellt gott att det var mango i och att det var lite sting i den tyckte jag. Detta var en räkcocktail helt i min smak
Gästbloggare / Halv åtta hos mig

Gästbloggare / Halv åtta hos mig

Jag bestämde mig till slut för att göra räkcocktail, kruxet var ju att jag och en av de andra deltagarna är inte så förtjust i räkor, men då ersatte jag räkor med prosciutto i våra förrätter

Karibisk räkcocktail

Tina fisk och mango. Blanda fisk, mango, avokado, chili, gurka och räkor. 200 g fryst tinad fisk. ½ förp frystmango á 225g