Garnera med citronskiva och en dillvippa. Har du martiniglas eller cocktailglas passar det bättre och är snyggare att servera räkcocktailen i dessa än i en vanlig liten skål som på bilden
Citronsaft pressar man över avokadon för då behåller den sin fina färg. citron. Lägg avokadoskivor i botten, glöm inte att pressa över lite citron på varje lager med avokado
Sen Börja finhacka löcken och lägg det i en bunke med räkorna, ta i en lagom majonäs mängd tills den blir lagom krämig, sen hacka igenom lite dill och och ha i, och saften från citron och salt och peppar och blanda
4 Räkcocktail 2 ägg 8 gröna sparrisar 1 tomat 1/4 litet isbergssalladshuvud 1 dl frysta ärter 2 dl handskalade räkor (väl avrunna om det är lakeräkor) Rhode islandsås 1 dl majonnäs 1/2 dl gräddfil 2 msk chilisås ev 1 cl cognac salt och svartpeppar Till garnering dill 1 citron Till servering rostat bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Häll på Rhode Island sås, lägg upp räkorna och toppa med citron. Räkcocktail (4 portioner). 1/2 citron till servering. Skär upp citron i 4 bitar. 1/2 citron till servering
Garnera med paprika, stenbitsrom, chilisås, citronklyftor och dill. Häll lite citronsaft över cocktailen och servera tillsammans med en skiva rostat bröd
Lägg upp i fina glas och garnera med räkor, dillkvistar och citron. Vi åt faktiskt räkor i går kväll också men då som förrätt, receptet är enkelt och vill du så kan du lägga lite sallad i botten innan du lägger upp räkcocktailen
Skär sallad i små bitar, citronen i tunna skivor, äggen i fjärdedelar och avokadon i klyftor. Häll sallad i ett glas, lägg ner ¼ ägg och några räkor, klicka över lite saffransaioli, tryck ner en avkadoklyfta, dekorera med dill och en citronskiva på glaset