Räkcocktail ärtor recept

Räkcocktail

Räkcocktail

Varva ärtor och grönsaker. Räkcocktail (4 portioner). 4 msk gröna ärtor. 4 msk gröna ärtor. En supergod förrätt med smaker från 70 talet
Rhode Island sås till räkcocktail och räksallad

Rhode Island sås till räkcocktail och räksallad

Till cocktailen så tog jag räkor, gröna ärtor, majs, tärnat grönt äpple, tärnad gurka, tärnad röd paprika och tärnat tomatkött (jag tog bort kärnorna och tärnade ner köttet bara)

Prinsbröllop

Halstrad Pilgrimsmussla i champagnesås trängdes med räkcocktail, rårakor med rom, rödbeta med brynt remoulad och rubiner, crème ninon, gaspachoshot och kantarellbruschetta
Räkcocktail

Räkcocktail

Blanda samman lök, gurka, nektarin och ärtor. 1 dl gröna ärtor. Skiva salladslök, tärna gurka och nektarin

Räkcocktail med hemgjord Rhode Island

På ett receptkort i ett plastkartotek får den förstås få att jubla, men med färska smögenräkor, en hemgjord Rhode Island och avsaknad av gröna ärtor kan det bli riktigt trevligt
Nyårs mat från 80 talet

Nyårs mat från 80 talet

Cheesecake slog igenom som efterrätt och fredagsfint blev det med vitt vin och räkcocktail. Tonfisksallad baserad på ris, piffad med frysblandning av paprika, ärtor och majs, var vardagsmat, liksom rostbiff och potatissallad

Räkcocktail

Förväll ärtorna i kokande saltat vatten, låt dem rinna av och svalna. Lägg de frysta räkorna på en tallrik och strö lite grovsalt över

Räkcocktail

lägg räkor, tomat och ärtor ovanpå. 1 dl ärtor. Skala räkorna. Skär ägg och tomat i klyftor. Skölj och torka salladen