Fräs quornfiléerna tills dom är genomstekta. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer. Quornfilé med fetaostsås (ca 4 portioner). 6-8 quornfiléer
Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling). Kör in quornfiléerna i mitten av ugnen på 175 grader i ca 15 minuter. Quornfilé i ugn (3 port). 6 quornfiléer (eller kyckling)
Jag brukar snabbmarinera quornfiléerna (ledsen för att det saknas måttangivelser på marinaden men jag skvätter bara i ingredienserna i en påse och det blir alltid bra) men vill du inte göra det går det bra att bara salta och peppra när du steker dem (i mycket smör)
Då vi här hemma försöker äta lite mindre kött, så har vi nu testat Quornfilé. Jag fick tipset från en arbetskamrat på jobbet att quornfilé blir bättre om man marinerar den lite
Förra veckan grävde vi dessutom fram ett recept, av det lite mer matiga slaget, på en rätt med quornfilé och rabarber, som för övrigt var ett riktigt vandringsrecept back in the days när det fanns en matbloggosfär
quornfilé. Bred blandningen på quornfiléerna och låt dem tina, ca 15 minuter. Lägg quornfiléerna i en eldfast form och stek dem mitt i ugnen 6-8 minuter
Stek quornfiléerna i en stekpanna med olja, enligt anvisningarna på förpackningen. 2 st quornfilé. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen