Först kokar man ris, jag tar alltid ca 1 dl/pers + dubbelt med vatten. Sedan lagade jag quornfilet med paprikapulver och romanescogrönsaker i en annan kastrull med salt och smör på låg värmenQuorn + grönsakerna var frysta, tog ca 15 nin
Släng i chili, thaibasilika, salladslök och vitlök när quornbitarna tinat och börjar ta färg. Ochris. Medan vissa slänger det tar jag en tugga av det och tänker "just ripe"
Servera pumpan & quornbitarna med gurksalladen, kimchi ochris. Blanda ingefära, vitlök, salt, sesamfrön, sesamolja, pumpa, quornbitar eller kycklingtärningar och eventuellt sweet chilisås på en plåt
Ris. Hacka vitlöken och fräs den tillsammans med quornbitarna. Blomkålen i mindre bitar, moroten i stavar, zucchinin i tärningar, löken i klyftor och paprikan i mindre bitar
Röd quinoa blandat med kokt spenat, välkryddad quornfilé, wokgrönsaker och färsk tomat. Den woken jag använder kan jag verkligen rekommendera, den är god och innehåller mycket protein
a quornoch curry. Hej måndag och en ny vecka att se fram emot. Jag vet att många äter vegetarisk just på måndag, för att ta del av den internationella rörelsen Meatless Monday
Servera med pasta eller ris, och toppa eventuellt med lite hackad persilja. Vi bytte helt enkelt ut hönsbuljongen mot grönsaksbuljong, kycklingfiléerna mot quornfiléer, och vips så var det klart