Här lyxade vi till det rejält och serverade med bärglass (eller NICECREAM som vi säger), raw bärchips, quinoapuffar, torkade fikon i bitar, frön, nötter och bär
Naturell yoghurt blandat med kvarg toppat med carobpulver, blåbär, quinoapuffar, kokoschips, mullbär, hackade valnötter och kakaonibs + Quinoa/fröknäcke med microägg (kom inte med på bilden bara)
Chokladpannkakan toppades med nutella, stevia, kakaonibs och quinoapuffar. Jag har länge gått och suktat efter Cavaliers steviasötade nutella, inte för att jag på något vis tror att det är ett bra alternativ – men jag tror att det är ett bättre alternativ än den vanliga, sockerbombade nutellan
ca 8-9 dl av tex glutenfria havreflingor, boveteflingor, amarantflingor, quinoapuffar och bovetepuffar. ca 8-9 dl av tex glutenfria havreflingor, boveteflingor, amarantflingor, quinoapuffar och bovetepuffar
till quinoapuffar och gjorde i en större mängd. 4 dl boveteflingor, 2 dl quinoapuffar, 2 dl pumpakärnor, 2 dl solroskärnor, 2 dl sesamfrön, ½ dl chiafrön, 2 dl grovhackade pekannötter och hasselnötter, 1 tsk vaniljpulver ½ dl kokosolja, ½ dl lönnsirap och ½-1 dl vatten. 2 dl quinoapuffar