Quiche recept

Quiche Lorraine (ost och skinkpaj)

Quiche Lorraine (ost och skinkpaj)

Servings. 5. Cook Time. 45 Min. Jambalaya med risoni och kräftstjärtar. Heta grillade kycklingben med blue cheese-sås
Quiche med skinka och brieost

Quiche med skinka och brieost

Pajdeg. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren. Tillsätt kallt vatten och arbeta ihop till en deg
Quiche utan pajskal

Quiche utan pajskal

Servings. 4. Cook Time. 70 Min. Soppgryta på högrev med chipotle. 40 Min. Kålbowl med asiatisk köttfärssås. 25 Min
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Klassikern Quiche Lorraine, fransk ost- och skinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Quiche LorrainePajdeg3 dl vetemjöl125 g smör1,5 msk vattenFyllning300 g kassler4 dl riven ost (ex 3 dl prästost, 1 dl parmesanost)4 ägg2,5 dl matlagningsgrädde1/2 msk dijonsenap3 msk hackad persiljaSalt, SvartpepparMixa ihop mjöl, smör och vatten. Paj med kassler, ost och en äggstanning smaksatt med lite dijonsenap och persiljaQuiche Lorraine - en fransk ost- och skinkpaj 3 dl vetemjöl
Quiche Lorraine med Västerbottenost

Quiche Lorraine med Västerbottenost

Ikväll mötte Norrland Frankrike i en klassisk Quiche Lorraine. Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbog i kombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
QUICHE LORRAINE

QUICHE LORRAINE

Pajdegen. Mät upp mjölet i en skål. Lägg i kylskåpskallt matfett, skuret i små bitar. Finfördela fettet i mjölet med en gaffel, med fingertopparna eller i matberedare till en smulig massa
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Pojkarna åt en suverän pizza, och jag åt en äkta fransk Quiche Lorraine som var fantastiskt god. Det här är min variant, med purjolök och ost i (vilket tydligen det inte "ska" vara i en fransk quiche, men jag är ganska säker på att det var det i den jag åt)
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine – med tjusigt, franskklingande uttal – är en matpaj med äggstanning och bacon. Quiche Lorraine, ost- och skinkpaj (4 port
Potato-crusted Quiche

Potato-crusted Quiche

Ingredients for 5 servings 1 lb russet potato, cut 3 tablespoons olive oil 2 teaspoons salt, divided ½ teaspoon pepper, divided 1 tablespoon grated parmesan 5 egg 1 cup milk 1 tomato, diced ¼ cup green onion, sliced ½ cup bacon, cooked and chopped ½ cup shredded cheddar cheese 1 teaspoon garlic powder
Quiche Lorraine -  med en purjotwist

Quiche Lorraine - med en purjotwist

quiche lorraine,. Men, den här pajen, Quiche Lorrainen, eller en klassisk fransk ost och skinkpaj blev förevigad innan den slank ner
Quiche lorraine

Quiche lorraine

Sätt ugnen på 200 grader. Knåda ihop ingredienserna till degen, inklusive den pressade vitlöksklyftan, och låt degen vila i kylen
Quiche Lorraine med purjolök

Quiche Lorraine med purjolök

Bästa maten att ta med på utflykten och till stranden. Pajen smakar gott kall. Till en paj behöver du. 3 dl mjöl
Quiche med rökt kalkon & purjolök

Quiche med rökt kalkon & purjolök

Igår blev jag tipsad av en vän om quiche - franska för matpaj. Klassikern är Quiche Lorraine med rökt skinka och en smakrik ost