Skär upp dem i fina tårtbilat och servera med salsasås och sallad. På middagsbordet kan jag tipsa om de här goda quesadillas med kyckling och sweet chili
Ost och jalapeño (eller liknande het tillsats som exempelvis salsasås) är ett måste när man gör quesadillas – resten kan du variera lite som du vill, eller efter vad du har hemma
Jag fyllde den med överbliven salsasås och skivade en god ost över och pudrade över lite oregano. Vi åt rester idag så jag tog de två överblivna tortillabröden från i fredags och gjorde quesadillas till familjen
Men misströsta inte för det, gör goda Quesadillas dagen efter till lunch till exempel. All från köttfärsen, salsasåsen och tortillabröden brukar finnas kvar
Prova även denna hetare variant med ost, färsk chili, koriander och het salsasås >>. Quesadillas äts ofta som frukost eller lättare mellanmål men en rejäl bit salt ost som fyllning, men går såklart att variera oändligt hur man själv vill ha de
Härom dagen gjorde jag quesadillas, ni vet fyllda tortillabröd som stekt i stekpanna. Att koka sin egen salsasås är varken svårt eller tidskrävande och blir fasligt mycket godare än de färdiga sorterna i glasburk på texmex-hyllan