Enklast är att fylla dem med ost och tacosås. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
Fritera dina quesadillas i oljan på medeltemperatur tills de fått gyllene färg. Du kan fylla med nästan vad som hellst, basen är Tortillabröden och osten
Quesadillas. Mosa samman lite lätt med en gaffel så att lite av bönorna mosas. Mixa samman avokadokött, vitlök och citronsaft till en röra med hjälp av en stavmixer
Servera gärna med guacamole eller youghurt blandat med lite ketchup eller tacosås. Skär bladspenat fint och stek lite i smör/olja med pressade vitlöksklyftan
Vi käkade våra quesadillas tillsammans med paprika, majs, tomat, sallad, lite crème fraiche och tacosås samt en rejäl klick av det oumbärliga mexikanska böndippet (se här)
Ovan på den så lägger du en rejäl matsked crème fraiche ovanpå färsen, gör likadant medtacosåsen. På andra halvan sätter du ett lager med riven västerbottensost
Blir det rester så är det perfekt till att göra quesadillas, mums. Mycket gott med tortillabröd och/eller nachochips och goda tillbehör som guacemole och tacosås och grönsaker
Gjorde även några quesadillas i grillpannan med cheddarost och hackade inlagda jalapeños i. Blanda färsen med kryddor, ost, krossade chips ägg och tacosås till en slät smet