Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
4 200 g färskost 8 små mjuka tortillabröd 100 g salami i skivor 2 skivade tomater 2 msk dijonsenap Till servering cocktailkapris oliver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda gurkan med de övriga såsingredienserna och ställ den kallt. Fördela ost och salami på två tortillabottnar och tryck på de övriga två bröden som lock
Ibland kör vi med skinka eller salami i. Quesadillas är något man kan variera i all oändlighet. Här hemma har vi det ofta som en side,med bara ost och oregano emellan
Fördela salami och jalapeño över och täck med resten av osten. Just nu är det härligt vinterväder i stora delar av landet, så varför inte packa en utflyktskorg och gå ut i skog och mark – eller bara på gården… Quesadillas är perfekt utflyktsmat sommar som vinter
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillasmed massor av ost, jalapeno, salami och tomat
4 75 g gorgonzola 3 stora tortillabröd 8 tunna skivor salami 8 skivor ost (t ex grevé) 2 selleristjälkar ca 20 svarta oliver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen