röd balsamvinäger och pressar i vitlöksklyftan, krydda sedan med basilika och salt och peppar, häll även i en klick gräddfil eller Cream fraiche för en krämigare konsistens och låt puttra en liten stund och ta sedan bort från plattan
Majssoppa med quesadillas4 port2 stora burkar majskorn2 msk olivolja1 liter vatten2 hönsbuljongtärning2 dl lätt-crème fraîche2 msk tacokryddasalt & pepparQuesadillas. 4 stora tortillabröd200 g riven ostLite koriander eller basilika, frusen går braHäll av spadet från majsen och låt den torka på hushållspapper
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Basilika, persilja, rosmarin. Efter mitt sista inlägg om revideringen av mitt matschema fick jag några goda råd av en mycket klok vän som jag har tagit till mig
Resultatet blir en riktigt mustig, smakrik och urgod bolognese som passar perfekt att servera till pasta, couscous, quinoa eller som fyllning i en omelett, i quesadillas eller till tacobuffén
På bilden har jag serverat quesadillas till, mexikanska tortillas fyllda med parmesanost, chili och basilika som steks i panna så osten smälter och brödet blir frasigt