Strö över lite färsk koriander, några skivor rödlök och strö över önskad mängd mozzarella. 1koriander. 1ca 3 dl hackade champinjoner 1 klyfta vitlök Felix Mango- persikasås 2-3 tortillabröd 1-2 avokado 1 rödlök, skivad 1,5 dl mozzarella, riven koriander kokonötsolja att steka iStek champinjonerna och en hackad vitlök tills de mjuknat
4 100 g färskost 100 g fetaost 4 tortillabröd (medium, majs- eller orginal) 6 soltorkade tomater (strimlade) 50 g rostade mandelspån 1 kruka koriander Till servering sallad gjord på grönsallad, rädisor, squash och äpple salsa guacamole Lägg till i inköpslistan
1 Blanda ihop tonfisk, ost och koriander. 3 Stek bröden i en torr stekpanna på medelhög värme ca 2 min per sida. 4 Skär quesadillan i bitar och servera med lime och avokadohalvor. 400 g tonfisk med grillad paprika eller annan smaksatt tonfisk. 1 kruka hackad koriander
Skär tomaterna i mindre bitar och hacka koriandern och blanda i. ) Det blev dock mer än vi mäktade med att äta så jag gjorde lite quesadillas av resterna
Skala och skär kiwi i bitar, finhacka rödlöken, jalapenos och koriander. Krydda med salt och peppar. Pensla ena sidan av tortillabröden med olivolja och grilla dem någon minut så att de får lite färg antingen på en grill, eller i grillstekpanna
Blanda sallad med vinägretten, skär tårtbitar av quesadilla, ringla lite matlagningsyoghurt över. Blanda ihop limejuice och olivolja, smaksätt med salt och svartpeppar