Blanda alla ingredienser och smaka av med svartpeppar. 125 g KESO® cottage cheese. Strimla skinkan. Bred ut röran på det ena brödet, lägg på det andra brödet och tryck ihop
Tryck gärna lätt med en stekspade så att den smälter ihop. 2 Lägg på keso, paprika och rucola. 3 Toppa med de resterande tortillabröden och tryck ihop lätt. 2 dl keso
Soppan blir perfekt matlåda dagarna efter i veckan, quesadillan däremot är som bäst nystekt. Vi hade en påse med belugalinser och en påse svarta bönor som jag utgick ifrån
Vitlöksstekt Quesadillamed svamp, tomat, squash, chili och färska örter. För det här blir ett receptfritt inlägg med lite mer bilder, då jag inte lagat så mycket rolig mat i det sista
Sen rullas det in i tunnbröd, kläms mellan formbröd eller lir quesadillas. Rulleröra (ja, våra barn behöver namn på saker) matrester som hackas ner till en röra, smaksätts med något bekant som i vår familj t