GRÖN PYTTIPANNAMED SPARRIS, ÄGG OCH PARMESANKRÄM. Kanske med kall riesling. Alltid lite småreligiöst att koka sommarens första och lägga upp andaktsfullt på tallriken i bästa möjliga sällskap
Servera med stekt ägg och en klick smör till rödbetorna. Smaka av med chili, salt och peppar. 1 stor gul lök2 klyftor vitlök8-12 potatisar4 små morötter1 zucchini1 förp kikärtor4 färska rödbetor4 äggsmörchilipulversaltpepparGör såhär
Stek äggen och servera tillsammans medpyttipannan. Kryddig pyttipannaMed hjälp av chorizo ger du din pyttipanna en kryddig smak som ger hela rätten ett lyft
Och ett stekt ägg vid sidan av. Het pyttipanna gjord på sötpotatis och kikärtor. På en botten med en fräsch sallad av ruccola, broccoli, sockerärtor och alfalfagroddar