Rör ned vitlök och ost. 1 klyfta vitlök, pressad. ca 500 g purjolök, helst tunna 2 msk margarin 3 msk vetemjöl ca 5 dl mjölk 1 klyfta vitlök, pressad 2 dl riven ost salt och peppar
Hacka vitlök, persilja och strimlat citronskal till gremolatan, och strö över. 1 st vitlöksklyfta. Koka matkornen och skalad, finriven rödbeta i lättsaltat vatten enligt koktiden på förpackningen
Skala och hacka vitlöken. Koka upp mjölk i en gryta och tillsätt, vitlök, purjolök och po-tatis. Stek bröd och vitlök i en stekpanna med olja, tills brödet är gyllenbrunt
Skala och hacka vitlöken. Koka upp mjölk i en gryta och tillsätt, vitlök, purjolök och po-tatis. Stek bröd och vitlök i en stekpanna med olja, tills brödet är gyllenbrunt
Hacka vitlök, persilja och strimlat citronskal till gremolatan, och strö över. 1 vitlöksklyfta. 1. Koka matkornen och skalad, finriven rödbeta i lättsaltat vatten enligt koktiden på förpackningen