pumpakött. pumpakött. Värm ugnen till 150 grader. Salta och peppra köttet. Värm en stekpanna till högsta temperatur och bryn hjortköttet till fin färg i olja och smör
Gröp ur det mesta av pumpaköttet och grovhacka det. Blanda pumpakött, quinoa, kantareller, hälften av parmesan/mozarellablandningen och kryddor, och fyll pumpaskalhalvorna med blandningen
2-3 matskedar pumpapuré (pumpakött som har kokats mjukt och mosats eller mixats). 2-3 matskedar pumpapuré (pumpakött som har kokats mjukt och mosats eller mixats)
Lägg pumpaköttet i en kastrull och täck med vatten. Häll av pumpaköttet i ett durkslag. Lägg pumpaköttet i en skål (eller matberedare) och mosa eller mixa ihop med vispgrädde, socker, ingefära, kanel och nejlika
Många tänker pumpakött som det illaluktande man kastar iväg på halloween, men exempelvis denna är väldigt neutral i smaken och passar till alla pastasåser
Tärna pumpaköttet och koka upp vatten i en kastrull. 400 gram pumpakött. 400 gram pumpakött. Här får ni mitt personliga recept på klassisk amerikansk pumpapaj som dessvärre inte är vanligt i Sverige
Jag gjorde pumpapuré genom att skära pumpakött i bitar och lägga på en plåt med bakplåtspapper. Har ni gjort eller kanske planerar att göra några pumpalyktor nu till Halloween