Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och låt koka på låg värme ca 15 min
½ dl whiskey. I fredags firade jag och Sebbe med lite PulledPork gjort på picnic bog. ½ dl whiskey. En perfekt söndagsmiddag som du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan
Typ en flaska hickorysås, barbequesås och sedan whiskey. Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
samt att köttet denna gång fick ligga gotta sig i en blandning av öl, Coca Cola och whiskey. Sist vi gjorde pulledpork använde vi i princip endast BBQ-sås som smaksättning, vilket både Jimmy och jag tyckte blev för sötsliskigt
Fick mersmak för Pulledpork efter helgens middag hos vänner i Glommen. Jag gjorde några småändringar i receptet, bland annat fick lite av Lars fulwhiskey åka ner i såsen
Snittar med röding, lyonkorv, ankbröst eller pulledpork passar alla bra till bourboncocktails, något att bli inspirerad av till hemmafesten även om man givetvis kan ta till lite enklare mat