Men för att pigga upp buffén gjorde vi Pulledpork, alltså fläskkarré som bakats i ugnen i 3 – 4 timmar. Dela köttet i smådelar eller dra isär fibrerna med 2 gafflar – därav namnet Pulledpork
Vinkla pannan åt olika håll för att smeten ska rinna ut i en jämn rund pannkaka. Nu är det dags att servera pannkakorna med pulledpork och övriga tillbehör som passar dig
vin. Italiensk pulledpork. Tillsammans med krossad tomat, vin, vitlök, lagerblad och oregano fick grytan stå och puttra i ugnen med locket på i 8 timmar. 15 Ingredienser Fläskkarré 1, 9 kg 2 dl vitt vin 2 x 500 g krossad tomat 1 lagerblad 3 msk torkad oregano två gula lökar 5 vitlöksklyftor 3 fänkål 4 msk tomatpuré basilika mozzarella, parmesan salt, peppar Instruktioner Lägg köttet i en gryta med lock, tillsammans med gul lök, lagerblad, vin, oregano ochkrossad tomat. 2 dl vitt vin
Jag vill slå ett slag för ett mkt prisvärt ekologiskt/kravmärkt vitt vin från Argentina. Ikväll vankas pulledpork och nga ljuva chevreknyten med rödbetor/honung
Häll barbequesås och vin över köttet. Pulledpork är ju inte snabbmatens snabbmat men den sköter sig själv i ugnen så det är väldigt enkel mat som du inte behöver stå och vakta
Nemmen, man får visst mycket gjort när man inte dricker vin halva natten. Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
0,5 dl rött vin. 0,5 dl rött vin. Kan vara godaste Fredagsmiddagen nånsin. Stoppade in en 1,2 kilos köttbit i ugnen imorse, insmord i härlig marinad fick den under dagen tillagas på egen hand i 120 grader
Det mustiga vinet som jag använde både i grytan och glaset,. Tidigare har jag bara lagat pulledpork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisen istället
Nu har vi hällt upp ett glas av det vita vinet jag öppnade igår till fiskfilén jag lagade,. Hon ville ha pulledpork som fyllning, men eftersom det tar liite för lång tid att laga en fredagskväll köpte jag färdig i dag
lite som en blandning av pulledpork och osso buco. Häll i 1/3-dels flaska torrt vitt vin, två tetrapack med passerade tomater, 6 hela charlottenlökar, 4 rivna vitlöksklyftor, en svampbuljongtärning, salt & peppar
Det har blivit några omgångar pulledpork sedan det här receptet, men egentligen föredrar jag nötkött framför fläskkött så därför har jag även testat att göra pulled beef
Därefter provade jag pulledpork och sen var jag riktigt hooked. Kinderna bryntes hastigt i ett varmt stekjärn innan jag lade dem i crockpoten tillsammans med vitt vin, färsk timjan, lök, lagerblad och vatten